Posts

Helsingin kaupunginvaltuusto käsittelee 27.9.2017 valtuutettu Matti Enrothin aloitetta yleiskaavan 2016 epäkohtien korjaamisesta.

Suurimmiksi epäkohdiksi valtuutettu Enroth mainitsee aloitteessa Keskuspuiston, Malmin lentokentän ja Tuomarinkylän kartanon alueen. Mainittuja hankkeita pidetään liiallisina ja ympäristöä tuhoavina varsinkin, kun Yleiskaava 2016 sisältää ilman näitäkin alueita riittävästi rakentamismahdollisuuksia.

http://yleiskaavauusiksi.fi/kaupunginvaltuusto-27-9-2017-m…/

Helsingin kaupunginvaltuusto käsittelee 27.9.2017 valtuutettu Matti Enrothin aloitetta yleiskaavan 2016 epäkohtien korjaamisesta. Suurimmiksi epäkohdiksi valtuutettu Enroth mainitsee aloitteessa…
yleiskaavauusiksi.fi

"Kaupunkisuunnitteluvirasto on julkaissut vuoden 2017 kaavoituskatsauksen. Vaikka valtuuston 26.10.2016 hyväksymä yleiskaava on vielä hallinto-oikeuden käsiteltävänä, katsauksesta selviää, että kaupunki on jo nyt suunnittelemassa asemakaavoitusta joillekin lainvoimattoman yleiskaavan kiistanalaisille alueille.

Toimintamalli, jossa Helsingin kaupunki pyrkii ennakoimaan oikeuskäsittelyjen lopputulosta, näyttää pahalta. Se näyttää pahalta myös taloudellisesti, sillä oikeusproses...sissa olevien alueiden asemakaavasuunnitteluun käytetään julkisia varoja, vaikka hankkeiden eteneminen on epävarmaa."

Lue koko blogipostaus Hanna-Leena Ylisen blogista:

http://hlylinen.blogspot.fi/…/kaavoituskatsauksessa-on-usei…

See More
Kaavoituskatsaus 2017 on ilmestynyt Kaupunkisuunnitteluvirasto on julkaissut vuoden 2017 kaavoituskatsauksen . Vaikka valtuuston 26.10....
hlylinen.blogspot.com
Videos
YLE alueuutiset 23.9.2016
3
1
Photos