Videos
Kiállunk a devizahitelesek mellett!
118
20
Továbbra sem hagyhatjuk magára a devizahitel-károsultakat. Követeljük a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását. Részletek a cikkben: https://alfahir.hu/2017/09/21/devizahitel_karosultak_z_karpat_daniel_jobbik_kilakoltatasi_moratorium_vegrehajtok
252
28
Posts

A körzetemben lakó választópolgárok részéről köszönettel veszem a képviselőjelölti ajánlóívemen leadható támogató aláírásokat is.

Image may contain: 1 person, text

Annak ellenére, hogy él a kilakoltatási moratórium, gyakran kapunk bejelentéseket olyan családoktól, akiket az utcára tesznek.

A Jobbik az utolsó parlamenti napon is igyekezett megoldást kicsikarni a devizahitel károsultak helyzetét illetően – mondta Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
alfahir.hu
Photos
Posts

Választási programunk komplex áttekintést nyújt egy leendő Jobbik-kormány működéséről, fókuszba állítva többek között a jogállamiság visszaállítását, a devizahitelesek valódi megmentését az egészségügy és az oktatás érdemi fejlesztését, a határvédelmet és az elszámoltatást.

A kormány továbbra sem mer a devizahitelesek szemébe nézni.

A körzetemben lakó választópolgárok részéről köszönettel veszem a képviselőjelölti ajánlóívemen leadható támogató aláírásokat, amelyeket átadhatnak a békásmegyeri HÉV-megálló aluljárójában, február 19-22 között minden nap 15-18 óráig. További helyszínek: Február 19 Hétfő Csillaghegy, Február 20 kedd Szentlélek tér 16-18:30-ig. Kerületi jobbik irodák (Kabar u. 11. és Harrer Pál u. 16.) Február 20-24-ig, reggel 8-tól 20:00 óráig.
Hívásra aktivistáink is felkeresik önt. E-mail: obuda@jobbik.hu Telefon: 06 30-318-99-21

Image may contain: 1 person, eyeglasses and suit

A Jobbik elsőként írta alá az együttműködési megállapodást az Adóskamarával. Fontos látni azt is, hogy 2009 óta konzekvensen küzdünk a devizahitel-károsultakért! Nem tudunk azonosulni azzal, hogy a kormány piaci árfolyamon forintosította a hiteleket, ahogy azokat az ellenzéki véleményeket sem tudjuk elfogadni, hogy azokat a költségvetés vegye át.

A Jobbik együttműködési megállapodást írt alá a jogászokat, civil érdekvédőket és banki károsultakat tömörítő Adóskamarával - jelentette be a párt alelnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
alfahir.hu

„A Jobbik már ellenzéki pártként is arra készül, hogy elszámoltassa a felelősöket. A jelenlegi kormánypártok viszont már ellenzékben is korrupciós mechanizmusokra építették működésüket”

Az ellenzéki párt felszámolná a korrupciós mechanizmusokat, nem a multikkal, hanem a kisvállalkozásokkal kötne stratégiai megállapodásokat, a döntően hazai kézben lévő iparba, mezőgazdaságba és turizmusba folyatná az uniós forrásokat, illetve kártalanítaná a devizahiteleseke...
alfahir.hu

A Magyar Nemzetnek adtam interjút a Jobbik gazdasági programjáról

A multik helyett a kisvállalkozásokat támogatnák, és átírnák a dolgozókat kizsigerelő munkatörvénykönyvet.
mno.hu

Országjárásom következő állomása.

Image may contain: 2 people

A Jobbik az egyetlen párt, amely konzekvens módon, 2009 óta a devizakárosultak helyzetének végleges rendezésén dolgozik.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.1K Views

"Emlékeznek még „minden idők legnagyobb korrupciós botrányára"?
Ez azután pattant ki, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) megküldte a 4-es metróval kapcsolatos jelentését. Ebben tényszerűen megállapították, milyen törvénytelenségek kísérték a szocik által felügyelt projektet. Ezt az OLAF-jelentést nyilvánosságra hozták, és mint véres kardot hordozták körbe a Fidesz politikusai. Egy év alatt viszont nagyot változott a világ, ma már az OLAF is ellenség, és Orbán Viktor bukását akarja."

Úgy néz ki, a végére belefáradt a sok hazugságba a fideszmédia, és kisegítő személyzete. A "titkos migráns" ügy után Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a története keltett látható zavart a korábban egészen jól működő kommunikációs gépezetben.
alfahir.hu

"Két hónapos hitegetés után kiderült, továbbra sem számíthatnak segítségre a devizahitelesek a kormánytól. Többszöri ígéret ellenére még arra sem hajlandó a kabinet, hogy legalább tárgyaljon a bajban lévő devizaadósokat képviselő szervezetekkel a lehetséges kormányzati segítségről."

A türelem akkor fogyott el, amikor Orbán Viktor tőlük is adományt kért levelében a Soros elleni harchoz.
mno.hu

Megalakult az eddigi legnagyobb hazai civil tömörülés, ami a devizahiteleseken segítene. Az Adóskamara a devizahitelesek és más banki károsultak képviseletében eljáró szervezeteket fogja majd össze.

Minden parlamenti pártnak átadják intézkedéstervüket, március 11-én pedig közös demonstrációt szerveznek.
alfahir.hu

Haladéktalanul megváltoztatnánk a munka törvénykönyve egyes előírásait annak érdekében, hogy csökkenjen a munkavállalók kiszolgáltatottsága, és erősödjön a szakszervezetek működése.

A Jobbik újratárgyalná a multinacionális cégek kormányzattal kötött stratégiai szerződéseit - közölte Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
alfahir.hu

A Fidesz-KDNP hazugsággyára újra megbukott, kézi vezérelt, eredetileg független szervezete, az Állami Számvevőszék lelepleződött. Elnöke álljon ki a közvélemény elé, kérjen bocsánatot attól a politikai közösségtől, amit nem szakmai, hanem politikai indokok alapján igyekezett ellehetetleníteni. Ezek után pedig a számvevőszék folytasson le egy új, törvényes alapokon nyugvó vizsgálatot.

Mind a "kézivezérelt, függetlennek mondott szervezet", mind a Fidesz hazugságai lelepleződtek!

Megkapta a hatóság határozatát a számvevőszék: nem akadályozta az ellenőrzést a Jobbik.
alfahir.hu

"Milyen társadalmi réteg az, amelynek Sorostól ökölbe szorul a keze, de a nyomorultak hátán élősködő, dilettánsok pusztítását csendben tűri? Eközben az ország miniszterelnöke egy év alatt mindössze 20 ezer forintot képes félretenni a párnacihába."

Jelentős pénzügyi kérdések merültek fel a Minden Gyerek Lakjon Jól! alapítvány körül. Az Orbán Viktor főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa által vezetett alapítvány pénzügyeinek a Magyar Narancs járt utána.
alfahir.hu