Videos
Kiállunk a devizahitelesek mellett!
123
19
Továbbra sem hagyhatjuk magára a devizahitel-károsultakat. Követeljük a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását. Részletek a cikkben: https://alfahir.hu/2017/09/21/devizahitel_karosultak_z_karpat_daniel_jobbik_kilakoltatasi_moratorium_vegrehajtok
252
28
Posts

Miközben március 15-én Orbán Viktor élet-halál harcot vetített előre a bevándorlókkal és a brüsszeli birodalommal szemben, egy nappal korábban a fideszes európai parlamenti képviselők olyan előterjesztést szavaztak meg, amely a migránsok támogatását, integrálását és munkaerőpiacra való gördülékeny bevezetését szolgálja és annak elfogadására szólítja fel a tagállamokat.

Miközben március 15-én Orbán Viktor élet-halál harcot vetített előre a bevándorlókkal és a brüsszeli birodalommal szemben, egy nappal korábban a fideszes európai parlamenti képviselők olyan előterjesztést szavaztak meg, amely a migránsok oktatásba, munkaerőpiacra jutásának tá...
alfahir.hu

"Az egykori bíró rámutatott: a lényeg az volt, hogy a devizahitelesek ne tudják megtámadni a szerződéseiket."

Bár családok százezreinek élete múlik rajta, mégsem egyszerű hitelezési probléma a devizakárosultak ügye. Ez a jelenség szükségszerűen következett abból a vezérelvű politikai rendszerből, amely hatvan éve működik Magyarországon, és amely 2010 után csúcsosodott ki – nyila...
helyivalasz.hu
Photos
Posts

"A miniszterelnök "a 48-as szabadságharcosok és forradalmárok örökösének" tartja magát. De ma az Országház előtt Rákóczi, Kossuth és Nagy Imre szobra mellett a bitófát ácsoló Haynau, a sortüzet vezénylő Biszku Béla és a munkásőröket fegyverbe szólító Grósz Károly hangja szólt hozzánk."

Orbán Viktor március 15-ét találta a legjobb alkalomnak arra, hogy nyíltan megfenyegesse azokat, akik szembe mernek menni vele. Soha ilyen világos nem volt még, mivel és kikkel állunk szemben.
alfahir.hu

4,353 milliárd euró! Ekkora összeg felett rendelkezhetett Kósa Lajos a Magyar Nemzet birtokába került hiteles közjegyzői okirat szerint. Az Alfahír Hírportál lefordította, hogy milyen hatalmas ez az összeg:
ez a magyar költségvetés kiadási oldalának 6,5%-a;
ezért egy átlagos magyar munkavállalónak 558 ezer évig kellene dolgozni;
ez az egészségügyi kassza éves összegének 60%-a;
ez a nyugdíjkassza éves összegének 40%-a;...
tíz-tizenegy Mészáros Lőrinc tenne ki egy Kósa Lajost;
ez Budapest éves költségvetésének 2,5-szerese.
Találkozzunk csütörtökön a március 15-ei rendezvényünkön és üzenjük együtt, hogy ennek a vejéig korrupt rendszernek mennie kell!

See More
Szinte hihetetlen, 4,353 milliárd (!) euró (!). Még forintban is irgalmatlan összeg lenne, de euróról van szó! A magyar költségvetés kiadási oldalának 6,5 százaléka.
alfahir.hu

„Négy szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe, s fiadnak
Hagyd örökűl ha kihúnysz: A HAZA MINDEN ELŐTT.”

2018. március 15-én, 15.00 órakor kezdődik a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom központi megemlékezése a Batthyány-örökmécsesnél. A rendezvényen felszólal Vona Gábor miniszterelnök-jelölt, Volner János frakcióvezető, Z. Kárpát Dániel, a Jobbik al...
jobbik.hu

"Hiába ígérte, nyoma sem volt annak, hogy az Orbán-kormány megmentette volna a devizahiteleseket: ugyanolyan paktumot kötött a bankszektorral, mint amilyet korábban a Gyurcsány-kormány."

„Nem hagytatok az út szélén! Az árokba rúgtatok!” Ilyen és hasonló feliratokkal emlékeztették a kormányt be nem tartott ígéretére az Adóskamara budapesti tüntetésén a devizakárosultak, ahol néhány százan tiltakoztak kifosztásuk ellen. De transzparenseket lehetett látni a ....
helyivalasz.hu

Összefogtak a devizahitelesek, a banki károsultak és a quaestorosok, akik a kormány, illetve a pénzintézetek ellen tüntettek.

Összefogtak a devizahitelesek, a banki károsultak és a quaestorosok, akik a kormány, illetve a pénzintézetek ellen tüntettek.
alfahir.hu

"Érdemi vizsgálatra sem méltatta a Nem adom a házamat! devizakárosult-mozgalom vezetőjének, Póka Lászlónak az Emberi Jogok Európai Bíróságára beadott kérvényét Paczolay Péter, a szervezet tavaly megválasztott magyar bírája."

Paczolay Péter nem engedte tovább a Nem adom a házamat! mozgalom beadványát az Emberi Jogok Európai Bíróságán.
mno.hu

Mindenkit szeretettel várunk!

Image may contain: 2 people, people smiling, text

"Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat. "

Image may contain: flower

Támogassuk részvételünkkel a megmozdulást!

Image may contain: one or more people and text

Ismét lebukott a Fidesz: közpénből folyik a migráns-letelepítési program.

Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatója
youtube.com

A kormány "látszólag küzd egy aggastyán milliárdossal szemben", azonban a Soros Alapítvány egyik kiadványában szerepel azon kormánytagok névsora, akik ösztöndíjasként olyan kiképzésben részesülhettek, ami alátámasztja, hogy miért hajtanak végre betelepítési programot.

A Jobbik zéró toleranciát szeretne a bevándorlással szemben - hangoztatta Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján, miközben a Fidesz folyamatosan, ezrével telepíti be a menedékkérőket.
alfahir.hu

Ismét csak a szokásos orbáni pávatánc. Itthon tolja a Fidesz-híveknek a haza és Európa végvári vitéze című műsort, aztán az ENSZ közgyűlésen "arra sürgeti a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként."

Orbán Viktor tiszteli, és a népvándorlásért nem teszi felelőssé a muszlim vallást, nem tűri a muszlimellenes politikát - tette világossá az ENSZ New York-i ülésén a magyar miniszterelnök.
alfahir.hu

Orbán és csapata őket sem hagyta az út szélén.

Csaknem tizenegyezer lakóingatlant kellet értékesíteni tavaly bedőlt hitel miatt – írja a Világgazdaság a Magyar Nemzeti Bank adataira hivatkozva. A legtöbbet, több mint hatezer-háromszázat a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. vásárolta meg. A társaság nagyrészt a szegény térségekben....
helyivalasz.hu

Az önálló otthon megszerezhetetlen mivoltának az érzése gyorsítja a kivándorlási spirált is, hiszen sokan azért mennek külföldre, hogy könnyebben szerezzenek itthon ingatlant, de sok esetben ezek a fiatalok kint ragadnak.

A kampányidőszakban a Fidesz végre felhozta az otthonteremtés kérdését, de nem hajlandó belátni, hogy milyen lakhatási krízis alakult ki az országban és drasztikusabb beavatkozások helyett, csak a CSOK kozmetikai jellegű könnyítéseivel igyekszik elfedni a problémát - mondta Z. K....
alfahir.hu