Photos
Reviews
2 Reviews
Tell people what you think
Jaafar Omar
· April 15, 2015
Saya menungguh, ajar saya
Videos
Top-up serendah RM20 sebulan, melayakkan anda menerima bonus 6/3/11% setiap bulan...
1
Posts

3 langkah untuk berjaya dalam toneexcel

1. Tukar simkad biasa ke simkad toneexcel
2. Ajak kawan2 tukar simkad juga.
3. Kawan2 tadi ajak kawan2 mereka juga guna simkad yang sama....
Mulakan langkah di👇

See More
Tone Group telah mengeluarkan simkad Tone Excel yang menggunakan pasarana Tune Talk dan rangkaian Celcom yang boleh beri anda komisyen tanpa henti hanya dengan memperkenalkan simkad ini kepada keluarga dan rakan-rakan anda. Program ini sikit pun tiada resiko kerana kita cuma guna simkad ini macam bi...
tewow.net

PELUANG BISNES
#################################################
1.45 JUTA AHLI TELAH BERDAFTAR
LEBIH DARIPADA 10.000 AHLI PEROLEH PENDAPATAN PASIF BULANAN 5 ANGKA
44 JUTA PASARAN UNTUK MALAYSIA SAHAJA...
ANDA ADALAH SETERUSNYA ....!
#################################################
Jom daftar di...
https://tewow.net/?reg=zzulkepli

See More
Image may contain: 8 people, people standing
Posts

Laman web promosi replika percuma untuk semua ahli Tone Excel sedia ada,ahli baru dan juga bukan ahli..Ada kelainan...100% Percuma...Anda boleh daftar di
👇🏻👇🏻😊
https://tewow.net/?reg=zzulkepli
Selepas daftar, login semula guna password yg diberi melalui email, dan update IDP , harga promosi anda dan profile anda...
Bagi yang bukan Ahli Tone Excel,anda juga boleh jana pendapatan dengan system affiliate kami...Daftar percuma dan jana pendapatan aktif setiap hari... walaupun an...da tidak mengeluarkanj sebarang modal...

Izinkan kami bantu anda berjaya...

See More
Tone Group telah mengeluarkan simkad Tone Excel yang menggunakan pasarana Tune Talk dan rangkaian Celcom yang boleh beri anda komisyen tanpa henti hanya dengan memperkenalkan simkad ini kepada keluarga dan rakan-rakan anda. Program ini sikit pun tiada resiko kerana kita cuma guna simkad ini macam bi...
tewow.net

Pesanan dan nasihat dari Pengerusi Eksekutif Dato Syed, CEO Mr Neilson dan CFO Mr Vincent Tone Group sangat sangat terkesan.... kalau nak makan 'durian' (yg ditanam sendiri) sekarang, mestilah 4 tahun dulu dah mula tanam. Hasil Tone Excel ni ibarat 'durian' yg buahnya lebat dan mahal harganya dimasa akan datang....

Aktifkan akaun Tone Excel anda sekarang, di👇👇👇

*SEKADAR MENGINGATKAN*
==========================
*Sudahkah anda TOPUP BULAN NI?*

1 - Simkad ini adalah Simkad Bisnes.

...

2 - Mesti TOPUP minima RM20 setiap BULAN utk melayakkan anda terima komisyen 6-3-11% atau TOPUP minima RM60 setiap BULAN utk melayakkan anda terima komisyen 10-3-13% (you decide nak 20% atau 26%).

*3 - PENTING!* Pastikan anda sudah topup bulan ini untuk MENGELAKKAN simkad anda EXPIRED (mati). Taip *133# call, tengok tarikh validity anda bila? Please topup sebelum tarikh valid habis!

4 - Jika simkad mati (expired) AUTOMATIK *nombor handphone anda akan hilang* dan *bisnes anda juga akan mati*. KOMISYEN ANDA JUGA AKAN BERHENTI/ STOP (jika ada) sebab simkad mati dah tak boleh topup. Macamana nak dapat komisyen. Syarat nak dapat komisyen mesti topup minima rm20 setiap bulan. Maknanya kena mula balik bisnes dari zero!

*PROMOSI TOPUP TERKINI*
=====================
*Kalau nak untung, pastikan SETIAP BULAN anda topup ikut promosi yg sykt tawarkan...*

*TOPUP RM30 sekali gus.*
Dapat kredit RM30 + *Data Internet FREE 1GB* * Valid 30 Hari.

*TOPUP RM50 sekali gus.*
Dapat kredit rm50 +
*Data Internet FREE 2GB* +
*Kredit call FREE RM10.*
* Valid 30 hari.
Dan *layak* dapat cover
*PA Takaful Etiqa RM50K FREE*

*TOPUP RM60 sekali gus.*
Dapat *Data Internet 4GB*
+ *Call 100 minit ke sesama network.*
* Kredit tak dapat
* Valid 30 hari
Dan *layak* dapat cover
*PA Takaful Etiqa RM50K FREE*

*TOPUP RM120 sekali gus.*
Dapat *Data Internet 10GB*
+ *Call 200 minit ke SEMUA network.*
* Kredit tak dapat
* Valid 30 hari
Dan *layak* dapat cover
*PA Takaful Etiqa RM50K FREE*

*SAYA hanya menjalankan tugas saya* untuk memberi PERINGATAN / REMIND kepada ANDA...

*Saya TIDAK MAHU nanti saya disalahkan*, jika ada apa2 yg terjadi kepada anda (KOMISYEN TAK DAPAT... NO HANDPHONE HILANG... BISNES MATI... SIMKAD EXPIRED... DAN LAIN2 LAGI...)

*NOTA Sila abaikan mesej ini jika anda sudah *TOPUP* minima *RM20* atau lebih *BULAN INI*. Harap maklum.

Sekian. Terima kasih.

*TONE EXCEL STRIKERS*
*T*ogether *E*veryone *A*chieves *M*ore
.

See More

Setiap kali saya lakukan top-up, ada insan yg akan dibayar... tanpa di usik jumlah top-up saya.

Begitu juga berlaku kepada saya, bonus akan dibayar setiap kali ahli dilevel 1, 2 dan 3 saya melakukan top-up tanpa pengetahuan saya.

Best kan?

KENALI TONE EXCEL Tone Excel Sdn Bhd ditubuhkan pada 2009 dan kini mempunyai ahli yang berdaftar melebihi 1.4 juta ahli. Tone excel memberi peluang kepada pengguna telefon bimbit menikmati...
rahsiarm.weebly.com
WOW sim prabayar yang membayar is feeling thankful.
September 11

Alhamdulillah, kebiasaan 18 ke 21hb... ni 11hb dah masuk, upah kerja part time dari rumah je....

Jika berminat, jom...

wowhebat.com

BISNES ONLINE DARI RUMAH

Sambil belajar, sambil-sambil buat duit...

BISNES SAMPINGAN SECARA ONLINE:

Mudah untuk dijalankan...
Setiap hari digunakan...
Bantuan sepanjang perjalanan......
Tidak terikat dengan syarat yang menyusahkan...
Buat kerja sekali, pulangan berkali-kali...

Perkongsian saya di...

See More
KENALI TONE EXCEL Tone Excel Sdn Bhd ditubuhkan pada 2009 dan kini mempunyai ahli yang berdaftar melebihi 1 juta lebih ahli. Tone excel memberi peluang kepada pengguna telefon bimbit menikmati...
rahsiarm.weebly.com

Inspirasi kejayaan dalam BISNES TONE EXCEL...

Bisnes sampingan untuk tambah pendapatan anda http://toneexcel.biz/pro1.php?id=8694
youtube.com

Bisnes Online....
Modal rendah, kurang risiko....
Kegunaan asas orang ramai....
Kerja dari rumah, ikut keselesaan dan masa anda....
Peluang jana pendapatan berterusan tanpa had......
Bantuan sepanjang masa....
Info di....

See More
PENGENALAN TENTANG TONE EXCEL       Tone Excel Sdn Bhd  ditubuhkan pada 2009 dan kini mempunyai ahli yang berdaftar melebihi 1 juta lebih ahli. Tone excel memberi peluang kepada pengguna...
rahsiarm.weebly.com

7 tahun beroperasi.

Sejak 2010 ianya memulakan langkah. Ketika itu ianya bukan mudah. Idea bagaimana untuk mewujudkan program rujukan dalam bidang telekomunikasi. Dengan kerjasama Tune Talk milik Tune Group (yang turut memiliki Air AirAsia dan Tune Hotel).

Hari demi hari ianya semakin membuka minda dan ruang kepada rakyat Malaysia terutamanya bagaimana mereka boleh menghasilkan pendapatan melalui peluang ini. Kebanyakan yang telah menyertai secara part time kini ramai menjad...i full time. Ianya menjadi bukti, pendapatan mereka di bisnes ini telah melebihi pendapatan pekerjaan lama mereka.

Kini tahun 2017, sudah 7 tahun ianya beroperasi dan terus melangkah. Ianya akan diteruskan tanpa mengira bersama anda atau tidak. Jika anda sudah "nampak" peluang ini jangan lepaskan ia. Dapatkan penerangan yang jelas dan tepat, semestinya dari mereka yang sudah hasilkan pendapatan.

Jumpa di puncak kejayaan!

Zulkepli Zahari
Rakan Tone Excel Anda
wow.zulkepli.com

See More